PRACHTIGE IJSSELBOERDERIJ

Te Koop

NIEUWS !!!!

2019-08-09:

We hebben, door familieomstandigheden, onze boerderij tijdelijk uit de verkoop moeten halen en ook onze verhuisplannen naar het buitenland zijn op dit moment van de baan. Helaas wordt een groot deel van onze tijd nu besteed aan mantelzorg. Neemt niet weg dat we nu toch besloten hebben om toch onze prachtige en fijne boerderij weer in de verkoop te doen omdat we toch na 16 jaar toe zijn aan een nieuwe (woon)uitdaging. 

In de tussentijd hebben we echter niet stilgezeten. We hebben een prachtige veranda aan de voorzijde van de woning laten bouwen. Een heerlijke plek waar we in de avondzon kunnen vertoeven met uitzicht over de parktuin. Door de twee daklichten komt er fijn daglicht binnen en in de avonduren zorgt de dimbare LED verlichting voor een sfeervol verblijf. Door de aanwezigheid van een afzuigkap is het zelfs mogelijk om op een regenachtige warme dag binnen te BBQ'en.

Ook zijn een deel van de warmtepanelen vervangen door zgn. "tubes" die meer (zon)warmte opnemen en afgeven waardoor het gasverbruik verder verlaagd is.

Op dit moment staat ons huis nog niet op FUNDA maar binnenkort zal dit weer het geval zijn waarbij natuurlijk ook nieuwe foto's worden geplaatst. 

 
Kaart
Opbellen
E-mail