PRACHTIGE IJSSELBOERDERIJ

Te Koop

De verhuizing .........

December 2003: We hebben besloten om eerst de boerderij te gaan bewonen en pas daarna te beginnen met de grote verbouwing. Na onze, geheel verbouwde en van alle gemakken voorziene, 30er jaren woning in Apeldoorn was dit écht "back to basic". Slechts 1 gaskachel, dus geen centrale verwarming, geen riool maar een gierput, een keuken(tje) met 1 stopcontact, geen isolatie en geen telefoon of internet. De warmwatervoorziening kwam uit een hele oude boiler en leeg is gewoon leeg dus moesten we heel regelmatig water koken om b.v. de afwas te doen.

Het achterhuis was nog in de originele staat en bestond uit zand met stoeptegels. De zgn. grup was gelukkig wel verwijderd. Deze ruimte werd in de beginperiode ook gebruikt voor het schilderwerk.

De badkamer bestond uit een douche met een piepklein wastafeltje en er was geen verwarming. Onze verhuisdozen bleven grotendeels ingepakt in afwachting van de ruimtes en kasten die nog gerealiseerd moesten worden.

En ja, het was een koude winter, een héle koude winter. De enige warme ruimte was de woonkamer met de gaskachel waar we dan ook regelmatig te vinden waren om weer even op te warmen.

 

 

 

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail