PRACHTIGE IJSSELBOERDERIJ

Te Koop

De tuin....

Aan de voorzijde van de boerderij is de natuurtuin gelegen. Rondom een groot gazon staan heesters, bomen en een enorme hoeveelheid vaste planten waaronder Rododendrons en Hortensia's in diverse kleuren en maten. In het gazon zijn twee vijvers gelegen waarvan één hele grote. In de grootste vijver leven allerhande vissen maar het merendeel graskarpers. Een feest voor de reigers die regelmatig een bezoek brengen aan onze tuin en ook het ijsvogeltje is een regelmatige passant. In de kleinere vijver zitten een aantal grote goudwindes. Een razendsnelle vis die ook boven water vliegjes vangt waardoor het af en toe een gespetter van jewelste is. Verder wonen er groene en bruine kikkers in grote getale rond en in de vijvers en vertoeven vaak op de bladeren van de waterlelies in het zonnetje. In het voorjaar is het dan ook één groot kikkerconcert.

De voortuin is geheel omheind met een houten hekwerk en is door beplanting en bomen aan 3 zijden volledig afgeschermd waardoor je enorme privacy geniet. De voorkant van de boerderij ligt op het zuid-westen.

Aan de achterzijde van de boerderij ligt het grote terras waar omheen een beukenhaag. Bij het terras is een kraan waardoor het eenvoudig wordt om de eenjarige bloeiers op het terras bij warm weer dagelijks water te geven.

Verder is de achtertuin voorzien van een grote grasmat waar eventueel nog een zwembad gemaakt kan worden. Dit was nog één van onze wensen voordat we besloten om te "vertrekken". Daarachter nog een weiland en een stuk eigen bos. Er is voldoende ruimte voor paardenliefhebbers om een stal te bouwen grenzend aan de weide. Zowel de grond aan de zijkant als aan de achterkant van de woningis afgeschermd met een gaashekwerk van 1.20 meter hoog. Dit gaashekwerk is in 2012 geplaatst. Ook het bos is inmiddels voorzien van een hekwerk van schapengaas.

Het toegangshek is elektrisch met afstandsbediening te sluiten en te openen. Er zijn 3 afstandsbedieningen aanwezig.

Ook het terras én het gazon achter de woning zijn geheel omgeven door beplanting waardoor je ook hier absolute privacy geniet.

 
Kaart
Opbellen
E-mail