PRACHTIGE IJSSELBOERDERIJ

Te Koop

De nieuwbouw....

Achter de boerderij aan de linkerzijde van het perceel hebben wij een compleet nieuw object gebouwd van ruim 12 bij 5 meter. Op dit moment hebben wij het achterste gedeelte in gebruik als kantoorruimte en het voorste gedeelte als hobbyruimte en nog een apart gedeelte als kennel met een buitenverblijf. Het gebouw is voorzien van een eigen HR CV-ketel en is geheel voorzien van vloerverwarming. Ook dit gebouw is volledig geïsoleerd en voorzien van thermopane beglazing. 

Via de entree krijg je toegang tot zowel het kantoorgedeelte als de hobbyruimte én het aanwezige toilet. Deze ruimte is uitgevoerd met een grote witte tegel met zwarte bies tot aan het plafons. Het witte toilet is van Vileroy & Boch en er is een fonteintje.

Zowel de entree als de kantoorruimte zijn voorzien van grote plavuizen in de kleur antraciet. De hobbyruimte en de kennel hebben een gietvloer en is afgewerkt met een lichtgrijze water- en vuilbestendige coating.

Het voorste gedeelte heeft een verdieping met een Velux dakraam. De verdieping is bereikbaar via een vlizotrap.

Dit gebouw is uitermate geschikt om met relatief weinig verbouwactiviteiten om te toveren tot een gastenverblijf, woning voor een gezinslid of bedrijfsruimte. De basis hiervoor is reeds gelegd en de verdieping is groot genoeg om er een slaapvertrek van te maken.

De wanden van de kennel zijn betegeld met een neutrale witte tegel met zwarte bies tot aan het plafond en is door de aanwezigheid van een kruipruimte onder het gehele gebouw redelijk gemakkelijk te voorzien van aan- en afvoeren van water zodat deze ruimte met wat aanpassingen gebruikt kan worden als badkamer.

 
Kaart
Opbellen
E-mail