PRACHTIGE IJSSELBOERDERIJ

Te Koop

Buitenkant van de boerderij....

Ook de buitenkant van de boerderij is "onder handen genomen". Naast het vervangen van alle ramen en kozijnen zijn ook de buitenmuren van het achterhuis volledig hersteld en voorzien van een spachtelputz in een frisse lichte crème kleur. De zgn. spatrand aan de onderzijde is in een lichtgrijze kleur gestukt.

De luiken zijn in een donkergroene kleur geschilderd en de ramen en kozijnen worden op het moment van dit schrijven voorzien van een nieuw crèmekleurig lakje. Al het houtwerk van ramen en deuren is van een hoge kwaliteit hardhout.

Op de achterzijde van het huis hangen twee landelijke buitenlampen zodat het terras in de avonduren prettig verlicht kan worden. Ook in de voortuin staat een hoge staande lantaarn met 3 lampen. Alle buitenverlichting is voorzien van schemerschakelaars en gaan dus automatisch aan als de schemer invalt.

Naast de boerderij staat een houten kast met daarin de pomp voor het grondwater. Via deze pomp worden diverse aansluitpunten in zowel de voor- als de achtertuin voorzien van water en waarmee de tuin besproeid kan worden. 

In de wei staat een "gezellig" tuinhuis. 

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail