PRACHTIGE IJSSELBOERDERIJ

Te Koop

Algemene informatie rondom..........

Het perceel van de woning is 13.770 m2. De boerderij staat zo'n 80 meter vanaf de openbare weg en is bereikbaar via een geasfalteerde oprijlaan langs een rij knotwilgen. De grond vóór het huis behelst een prachtige natuurtuin met twee grote vijvers. De tuin is voorzien van hoge beplanting en oude bomen waardoor de woning vanaf de weg vrijwel niet te zien is en waardoor je ook aan de voorzijde van de woning optimale privacy geniet.

Gezien de staat van het asfalt van de oprijlaan mede door o.a. het vervoer van zware materialen tijdens de verbouwing was ook dit aan een grondige renovatie toe. Wij hebben contact gezocht met een grote wegenbouwer die voor ons de oprit heeft voorzien van een nieuwe en stevige laag asfalt. Een hele happening!

Via een elektrisch bedienbaar sierhekwerk met buitenlampen en afstandsbediening kom je aan de achterzijde van de woning.

Aansluitend aan de achterzijde van de woning is een groot terras gelegen. Hier kun je heerlijk in de ochtendzon zitten. Pas in de namiddag komt hier de schaduw en dat is zeker niet vervelend in de zomer.  Op het terras geniet je ook volledige privacy!

Aan de linkerzijde van het grote gazon aan de achterzijde hebben wij een ruime bedrijfsruimte/schuur/gastenverblijf gebouwd. (zie "nieuwbouw") Verder staat hier tegenover een grote ACD kas type Prestige model R307H-B.  http://www.acd-kassen.nl/nl-9476-5336-8941-actiemodellen-met-rechte-wanden-acdprestige-hobby-kas-r307h-b-1588-m.html Deze is in 2012 geplaatst en voorzien van een hordeur, pottafels, en een automatische raamopener. Verder staat er nog een, aan 3 zijden gesloten, kapschuur en een overkapping voor b.v. camper of caravan. Wij gebruiken deze overkapping hoofdzakelijk om de tractor, de auto en ander tuinmateriaal droog te zetten. Door de hoogte van bijna 3 meter is deze overkapping geschikt voor vele doeleinden.

Achter het gazon staat een "landelijk ogend" groot kippenverblijf met een afgesloten en deels overdekte buitenren. Van hieruit kunnen de kippen, via een afsluitbaar luik, overdag heerlijk het volledig omheinde kippenweitje in. Op dit moment woont er een Brahma gezinnetje van 3 hennen en een haan. De 5 hoogstam fruitbomen voorzien het kippenhok van schaduw in de zomer. Het grote gazon kan indien gewenst gebruikt worden om een veranda met of zonder buitenkeuken te bouwen of b.v. een zwembad te plaatsen. Of natuurlijk beide.....

Hierachter is nog een geheel met gaashekwerk (120 cm. hoog) omheind weiland met in het midden een prachtige Esdoorn. Het hekwerk is voorzien van diverse afsluitbare toegangshekken en is ideaal voor paarden of ander kleinvee. Indien gewenst en nodig kan hier een stroomdraad op geplaatst worden. Het weiland is ongeveer 5000 m2 groot en achter dit weiland is nog een stuk eigen bos van zo'n 4000 m2. In dit bos staan oude bomen waaronder een prachtige tamme kastanje. En wat zou je zeggen van bramen plukken op eigen terrein? Dit bos kan ook gebruikt worden om de kachel te voorzien van hout!

 

 

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail